Kategorier
Transport

Barnen älskar att hyra buss i Uppsala

Ska man ha ett riktigt barnkalas bjuder man klasskamraterna och tar med dem på utflykt till skogen eller något annat roligt. Det går lätt att hyra buss i Uppsala så att alla kommer med.

Att hoppa på en buss är ett riktigt äventyr i sig. Man är på väg och man är tillsammans. I stället för att vända ut och in på sig själv och baka tårta, köpa ballonger och serpentiner för ett helt kalas så kan man helt enkelt hyra buss i Uppsala.

Kalaset tar slut när bussen kommer tillbaka från utflykten. Man slipper städa upp efteråt. Trötta barn kommer att tycka det är skönt att komma hem igen, och de har en upplevelse med sig. Alla kommer att prata om det efteråt för det var så oväntat.

Kanske kunde det vara värt att pröva för ett vuxenkalas någon gång också.

Att hyra buss är inte krångligt, och man får mycket hjälp på vägen

Bussar kan man hyra för både långa och korta resor. Det finns stora bussar för 55 personer och små bussar som kan ta ett tiotal passagerare.

Vart man vill åka med fordonen bestämmer man själv. Förarna håller koll på vägen och kör lugnt och tryggt dit man vill. I stället för att sitta med GPS:en i högsta hugg kan man luta sig tillbaka och njuta av utsikten.

Bestämmer man sig för en långresa kan bussbolaget hjälpa till med att lägga upp en bra rutt. Det enda som sätter stopp är egentligen ens egen fantasi.