Kategorier
Catering

Stockholm perfekt för foodtruck catering

Stockholm med vattnet synligt nästan överallt är perfekt för foodtruck catering. Vackra varma sommardagar med sportevent både på land och vatten skapar hunger som inget annat.

När löparklubben bestämt att arrangera klubbtävlingar för medlemmarna blev det bråda dagar. Det skulle bestämmas var löprundorna skulle ligga, samt logistiken kring anmälningar, priser, statistik och annat.

Det är dessutom inte möjligt att ha sportevenemang utan mat. Vare sig man var deltagare eller publik tog aktiviteterna ut sin rätt och magen började till slut att kurra ljudligt. Arrangörerna diskuterade ivrigt vad som vore mest praktiskt. Lunchboxar med juice? Grillning med korv och hamburgare?

Grillning var ett osäkert kort. Om värmen höll i sig skulle det bli grillförbud och då blev det kris. Kokkorv var för trist, tyckte man.

Foodtruck catering bästa lösningen i Stockholm

Det var då en av medlemmarna i klubben kläckte idén. Varför inte beställa catering från en foodtruck i Stockholm? På så vis fick man ordentlig mat som dessutom var hälsosam. Företaget serverade nämligen ljuvlig vegansk och vegetarisk mat ur sin van. Idén var briljant. Då de tävlande sprang olika lopp på olika tider kunde alla ändå få varm, fräsch mat.

Att sitta i gräset och äta en wrap fylld med halloumi, sallad och hummus var en tanke som fick det att vattnas i munnen. Det fanns flera rätter på menyn.

Hälsosam streetfood på ett sportevenemang kändes helt rätt. Det skulle bli succé. Nu var det bara att boka. Bäst av allt, ingen i föreningen behövde göra något. Foodtruck cateringen tog hand om allt.