Om oss

Vi har arbetat inom restaurangbranschen, vi har drivit cateringföretag och vi har stått som arrangörer för en rad olika events av olika storlekar. Allt den kunskap som vi tillskansas oss vill vi förmedla vidare till dig som läsare.

Vi vill ge dig nycklar till hur du kan skapa en perfekt tillställning. Oavsett om det handlar om ditt eget bröllop, en överraskningsfest för en god vän eller om att du ska ordna med julfesten på din arbetsplats.

Planering är A och O. Man kan aldrig förlita sig på tur eller på slumpen. Ju mer man grottar ner sig i den initiala planeringen, desto bättre blir också det färdiga resultatet. Det ordnar sig alltid, eller hur? Visst, de orden kan man ofta höra i samband med fester och planering. Men, vår erfarenhet säger att allt som, så att säga, ordnar sig gör detta som en följd av hårt arbete. Ju hårdare man jobbar, desto mer saker tenderar också att ordna sig längs vägen.

Vi ska ge tips om allt från mat, dryck, underhållning, val av lokal – eller miljö – och vilken typ av musik som kan fungera i olika sammanhang. Maten är den viktigaste delen av detta och vi kan inte nog trycka på att rätt catering gör skillnad i detta. Rätt catering kommer att skapa nöjda gäster och det kommer att vara den punkt som allra tydligast lättar på trycket från dina axlar. Maten idag är milsvid mycket bättre än förr. Catering har kommit att – precis som vår matkultur i stort – utvecklas till någonting spännande, intressant och rent av kulturellt. Det ska vi titta närmare på.

Vi hjälper dig med festen och vi låter dig skina i solen som arrangör. Du ska kunna sträcka på dig, väl medveten om du skapat en tillställning som det kommer att talas länge om – och på helt rätt sätt.