Kategorier
Fest

På bussen kan alla dricka alkohol

När ni hyr en buss behöver ingen hålla sig nykter för att vara den som ska köra bilen. Hela gänget kan slappna av och släppa loss samtidigt som en pålitlig busschaufför tar er fram på vägarna.

Äntligen är det fredag igen. Precis som vid varje veckoslut ska det firas att du tagit dig igenom fem arbetsdagar. Klockan hinner knappt slå fem innan pyset från kvällens första öppnade ölburk låter som musik i öronen för en trogen knegare. Snabbt samlas du och dina kompisar hemma hos dig i din lägenhet i Stockholm. Lite senare ska ni glida in på Stureplan. Nu kommer den knepiga frågan. Vem ska vara den nyktra föraren som ska köra bilen? Den som måste vara det råkar ut för en riktig nitlott. Varför gör ni inte bara er allihop en tjänst och hyr en buss istället? Då löser problemet sig självt.

Stämningsskapande åktur

Bussen ni hyr blir snabbt en riktig partybuss. Med en egen chaufför kan ni vara ett stort gäng som skjutsas ned till klubbarna på Stureplan och gör storslagen entré. Att hyra buss i Stockholm kan förebygga otroligt mycket tjafs och diskussioner om vem som inte får lov att dricka för att kunna köra bil. Det är klart att ni skulle kunna ta taxi, men är det inte ganska fjantigt? Det går inte riktigt att jämföra med en bussresa, varken ekonomiskt, miljömässigt eller sett till vilken stämning det skapar. Du har inte åkt buss förrän du hyrt en egen buss för dig och ditt sällskap.