Kategorier
Allmänt

Hyra buss från Stockholm ut i världen

För den som älskar att resa i grupp är bussresor perfekt. Resor som anordnas genom att hyra buss från Stockholm ut i Europa kan planeras av privatpersoner och företag. Spännande, eller hur?

Birgitta älskade sitt Spanien. Hon hade börjat sin fascination under en semesterresa i slutet av tonåren. Det hade lett till jobbet som reseledare i landet under många år. Nu bodde hon sedan många år i Stockholm, men åkte gärna till Spanien. Nu hade en ny idé tagit plats. Hon skulle genom sitt företag starta en kurs som handlade om Spanien. Som avslutning skulle hela gänget åka på en resa ner till Costa Brava där de skulle uppleva kulturen, maten och svalka sig i det glittrande Medelhavet.

Ringde för att hyra buss i Stockholm

Genom efterforskning hittade hon ett bussbolag där man kunde hyra buss. Bussarna var utrustade för långturer och skulle passa gruppen väl. Bussbolaget hade redan resor till Costa Brava så de kunde boka en befintlig tur med egen buss.

Hon kontaktad bolaget som snabbt återkopplade med information om rutt och priser. De bestämde datum när resan måste fastställas. Nu gällde det att sälja kursen. Det visade sig vara enklare än hon trott. Snart var det fullbokat och bussresan kunde bokas.

Efter en gemensam genomgång för att säkerställa att Birgitta och bussbolaget hade samma agenda bokades den. Hon hade träffat chauffören som skulle köra dem. De klickade direkt och hon kände att det här skulle bli en resa hon aldrig skulle glömma.